Üksikasjalik selgitus vedru mittemetallilise kaitsekihi kohta

Vabastusaeg: 2020-06-12 10:49:16  Löögid: 14

Kevad on igapäevaelus asendamatu asi ja selle metallikaitsekihil on ka palju valikuid.Üldplaadistamise meetod on metalli kaitsva kihi hankimine galvaanilise kattekihi abil.Lisaks on olemas mitte-metallid, mida saab kasutada ära kevadel.Korrosioon, välimuse parandamine, mõned galvaanilise pindamise protsessid võivad samuti muuta vedru tööparameetrit, nagu vastupidavuse parandamine, kulumiskindluse parandamine, termilise stabiilsuse parandamine, radiatsiooni korrosiooni vältimine jne. Kui üldine ostja leiab ainult korrosiooniprobleemi, on soovitatav, et üldised kevadtootmise tootjadvalida galvaaniline või kaadmiumplaadistus.


 


Esiteks.Mis on mittemetalliline vedru kaitsekiht?


(1) Vedru mittemetalliline kaitsekiht on kasta või pihustada kevade pinnale orgaanilisi aineid, näiteks värvi, asfalti, plasti vms kihti, et kaitsta vedru korrosiooni eest.Mittemetalsel kaitsekihil on paks kile, hea keemiline stabiilsus ja hea mehaaniline korrosioonivastane toime, kuid vastupidavus on madal, mida on lihtne kriimustada ja kahjustada, ja kile kiht vananeb.




Kaks.Kevadise värvikihi jaoks kasutataval värvil on tavaliselt järgmised tüübid:


(1) Asfalt värv Asfalt värv on hea vee vastupidavus, niiskuse vastupidavus ja korrosioonikindlus, ja on eriti hea happe vastupidavus ja hea leelis vastupidavus.Aga haare, mehaaniline tugevus ja dekoratsioon on kehvad.

 

(2) Fenoolne värv Fenoolne värv on jagatud kahte liiki krunt ja topcoat.Fenoolisel krundil on tugev haare ja hea roostevastane toime, kuid värvikile mehaaniline tugevus ja läige on kehvad.Fenoolne topcoat värvi kile on kõva ja on hea läige, kuid ilmastikukindlus on halb, ja värvikile on lihtne muutuda kollane.

 

(3) Üldiselt võib värvikihti kasutada kas üksi või värvilisandina pärast fosfaatimist.Mõnikord, et liigitada vastavalt koormusele, mõned vedrud on ka värvitud erinevate värvidega, et eristada neid.Kasutatud värvi konkreetne tüüp ja klass tuleks kindlaks määrata vastavalt töökeskkonnale.

Vajaduse korral tuleb see märkida kevadise mustriga.

 

Meie firma (Jiušeng vedru tootja) klienditeeninduse töötajad 8:00-24:00 kogu päeva online-teenuse, teil on küsimusi kasutamise kevadel või osta kevad, olete teretulnud võtma ühendust meie klienditeeninduse töötajad


Telefon: 0769-8186385


Landliin: 0769-82028719


Ametlik veebileht:www.springurl.com


Eelmine: Kuidas vältida korrosioonikahjus...

Järgmine: No